Nu tijdelijk gratis verzending in Nederland!

 

Over mij

Als kind heb ik een aantal jaren kooklessen mogen volgen (van mijn 10e tot mijn 12e). Dat was mijn eerste ervaring met koken en het combineren van verse ingrediënten tot lekkere gerechten. Sindsdien vond ik koken al leuk!

Wat begon met liefde voor koken en het bedenken van nieuwe recepten, is nu uitgegroeid tot het uitgeven van mijn eigen kookboek! Een droom die uitkomt: een boek vol met gezonde én lekkere recepten. Ik vind het zonde dat veel mensen denken dat gezond eten én lekker eten niet samen kunnen gaan. Met dit boek heb ik als doel 'gezond' en 'lekker' te combineren in verschillende koolhydraatarme recepten.

Om mijn kennis over voeding uit te breiden heb ik een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd en daarmee de laatste jaren veel mensen geholpen op weg naar een gezondere levensstijl. In het verleden werd vaak aan mij gevraagd of ik geen recepten kon bedenken die lekker én gezond waren. Toen ben ik mij gaan verdiepen in koolhydraatarm eten en koken met verse ingrediënten.

Mijn boek bevat recepten voor: ontbijt, lunch, diner, toetjes, koolhydraatarme snacks en gezonde tussendoortjes, bakken, dips en sauzen.


Lisa koken met lisa

In mijn boek zul je ontdekken dat koolhydraatarm eten relatief veel vrijheid en mogelijkheden biedt én geschikt is om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Het boek LISA KOOKT Koolhydraatarm is bedoeld als opstap naar een gezondere levensstijl met minder (snelle) koolhydraten.

Mijn favoriete hoofdstuk: gezonde guilty pleasures. In dit hoofdstuk heb ik een aantal van mijn favoriete junkfood maaltijden omgetoverd tot een gezondere versie. Zo kun je genieten van heerlijke maaltijden en ontdek je nieuwe recepten.

Ik heb er bewust voor gekozen om in mijn boek geen standaard voedingsschema’s te plaatsen omdat een voedingsschema erg persoonlijk is en voor de een goed kan werken, maar voor de ander weer niet. Per recept staan de macronutriënten voor 1 portie onderaan de pagina, zo kun je zelf eenvoudig een weekmenu samenstellen en inzicht krijgen in de voedingsstoffen die je dagelijks binnenkrijgt.

Het boek bevat maar liefst 190 koolhydraatarme recepten inclusief uitleg over koolhydraten, vetten, eiwitten, en nog veel meer interessante onderwerpen. Het is dus een boek vol inspiratie waar jij hopelijk van kunt leren en van genieten! Om een idee te krijgen van de recepten die je kunt verwachten in het boek, kun je een kijkje nemen op mijn recepten pagina.


Volg mij online

Ik zit ook op Sociale Media, je kunt mij volgen op Instagram @gezonde recepten. Je bent ook van harte welkom om lid te worden van mijn facebook groep Koolhydraatarm eten of mijn facebook pagina te 'liken'. Ik ben ook te vinden op Linkedin .

Voor alle producten die u bestelt via www.kokenmetlisa.nl geldt:

Gratis bezorging

In Nederland

14 dagen bedenktijd

Geld-terug garantie

Klanten support

E-mail, bellen, of whatsapp